Turn off light Favorite Comments () Report
0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Stream in HD Download in HD

300: Rise of an Empire (2014)

Bazuar në romanin e fundit të Frank Miler Herhes, filmi “300 Ngritja e Një Perandorie”, na tregon betejën e gjeneralit Themistokli, që përpiqet të bashkojë grekët për një sulm që do të ndryshojë rrjedhën e luftës. Themistokliu do të përballet me ushtrinë e pafund të Kserksit dhe Artemisën e cila është komandantja e flotës persiane.

Duration: 102 min

Release:

IMDb: 6.2