Turn off light Favorite Comments () Report
  • Server 1
4
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...
Stream in HD Download in HD

14 Blades (2010)

Katërmbëdhjetë shpatat janë vendosur gjatë Dinastisë së Mingut dhe u përqendruan në një agjent të shërbimit sekret (Donnie Yen) në gjykatën e perandorit i cili është tradhtuar dhe përndjekur pas nga kolegët e tij…

Duration: 114 min

Release:

IMDb: 6.3